Hyvinvointikartoitus sisältää:

1. Hyvinvointitavoitteiden
    kartoituksen

2. Nykyisen ruokavalion ja
    elämäntapojen analysoin-
    nin ja mahdollisten muu-
    tostarpeiden tunnistamisen

3. Yksilöllinen ateriasuun-
    nitelma ja -suositukset
    laaditaan yhdessä tavoit-
    teiden pohjalta

4. Tarvittavien ruokavalio-
    muutosten tueksi suosit-
    telen Herbalife Nutritionin
    tasapainoisia aterioita ja
    välipaloja yksilöllisen
    tarpeen mukaanHUOM!  Hyvinvointikartoituksen
tekeminen EI VELVOITA Herbalife Nutritionin
tuotteiden ostamiseen.
 
Varaa aika ILMAISEEN hyvinvointikartoitukseen
ILMAINEN hyvinvointikartoitus toteutetaan sovittuun aikaan puhelimitse, kesto noin 30-40 minuuttia. Sisällön näet tuosta vasemmasta sivupalkista.

Voit varata ajan joko soittamalla puh. 0405886177 /Aino Matula TAI voit varata tuosta alla olevasta ajanvarauspalvelusta seuraavalla tavalla:

Aloita klikkaamalla kohta 1. "Aloita valitsemalla palvelu" ja avautuu palvelu "Online hyvinvointikartoitus", kun klikkaat sitä, avautuu kalenterinäkymä, josta voit varata itsellesi sopivan ajan.


Kun klikkaat valitsemaasi aikaa, avautuu "ikkuna", johon kirjoitat nimesi, sähköpostisoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit myös kirjoittaa viestin, jos haluat.

Sitten vain laitat ruksin kohtaan "Hyväksyn ehdot ja henkilötietojen käsittelyn" (voit myös ensin lukea ne ehdot) ja klikkaa "Tee varaus". Ruudulle ilmestyy viesti "Varaus on vahvistettu " ja pian sähköpostiisi tulee vahvistus varauksestasi. Tuosta sähköpostistasi pääset myös palaamaan varaukseesi ja peruuttaa sen, mikäli ajankohta ei olekaan sopiva.

Saat paluupostissa tervehdyksen kera ohjeet, kuinka voit valmistautua hyvinvointikartoitukseen ja mitä hyötyä voit siitä itsellesi saada.
Powered by Smart Kotisivutyökalu