Online treenit joka päivä
Yksityinen Facebook-ryhmä
jossa vinkkejä, tietoutta, videoita, kannustusta, ryhmän tukea
JO SEITSEMÄS
Syyskuussa 2019 starttasimme ensimmäisen haasteemme ja  huhtikuun haaste mukaan lukien jo yli 230 osallistujaa on tsempannut kohti omia tavoitteitaan ja loistavin tuloksin!

Elokuussa 2020 on menossa jo yhdestoista haaste. 


TULE MUKAAN online-haasteeseemme!
Ammattitaitoisessa ohjauksessamme saat varmasti tuloksia!
 
Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja lähetä. Saat pian yksityiskohtaiset ja henkilökohtaiset ohjeet haasteen aloittamiseen.
 
Haluan aloittaa (*)kolmen viikon online- haasteen, joka alkaa ma 10.8. Saan hyvinvointikartoituksen, yksilöllisen ateriasuunnitelman ja -suositukset ja saan ohjausta minulle sopivan Herbalife-ravintohjelman valinnassa. Saan tukea ja ohjausta koko haasteen ajan niin paljon kuin tarvitsen
ehkä myöhemmin, sillä nyt ei ole minulle sopiva ajankohta ja toivon, että minulle lähetetään tietoa mahdollisesta seuraavasta haasteesta
Etunimi (*)
Sukunimi (*)
Puhelinnumero (*)
Sähköposti (*)
Paikkakunta (*)
 (*) Pakollinen tieto
 
 
Haasteeseen osallistuessasi pääset valitsemaan tavoitteisiisi parhaiten sopivan ravinto-ohjelman, jossa tavallinen ruoka muodostaa osan ja Herbalife Nutrition tuotteet muodostavat osan sinun ruokavaliotasi.  Suunnitelma tehdään yhdessä. Tässä pari esimerkkiä siitä, millainen se Herbalife tuotevalikoima voi olla:

Vaihtoehto 1: TERVEELLINEN AAMIAINEN; 4,60 euroa päivä sisältäen  yhden terveellisen Herbalife Nutrition aterian ja suoliston hyvinvointiin ja nesteytykseen Aaloen ja pikayrttiteen. Tämä ravinto-ohjelma 121 euroa.

Vaihtoehto 2: KUNNON STARTTI PAINONPUDOTUKSEEN, saat 42 ateriaa ja 21 välipalaa; 10,55 euroa/päivä  sisältäen kaksi terveellistä Herbalife Nutrition ateriaa ja yhden proteiinivälipalan sekä, Aaloen, pikayrttiteen ja monipuolisen kuitlisän. Tämä ravinto-ohjelma 258 euroa.


Ja vähintään vastaavan määrän säästät ruokakauppalaskussasi, usein enemmänkin, koska kaikki ns. ekstrat jäävät pois.

KAIKKI OHJAUS JA NEUVONTA on ilmaista, maksat vain aterioistasi ja välipaloistasi, joita syöt.

HUOM!  Jos olet jäsen tai haluat rekisteröityä jäseneksi niin hinnat vähintään
-25% tai -35% tai enemmän.


Kun teemme yhdessä hyvinvointikartoituksen niin ravitsemustarpeesi ja hyvinvointitavoitteessi määrittävät sen tuotevalikoiman, joka paras kokonaisuus sinulle ja sen päätämme yhdessä.

 

Powered by Smart Kotisivutyökalu